Det är en spännande vår för tävlingssektionen. Inbjudningar till internationella tävlingar haglar över klubben och erbjuder våra duktiga tävlingsryttare flera chanser att visa upp sig internationellt. För bara två månader sedan deltog Celeres Nordica i två internationella tävlingar på Nya Zeeland och nu är det dags för Australien att gästas av en av våra riddare.

Denna gång är det vår yngste riddare, Gunnar “Franska Liljan” Cederberg, som ska försvara de svenska färgerna. Gunnar som endast är 19 år är en av Celeres Nordicas mest talangfulla unga riddare. Förra året deltog han i sin första stora internationella tävling, Europamästerskapen, där han kom till final och kämpade sig till en femteplats. Nu är det alltså dags för honom att testa sina vingar även utanför Europa. Gunnar avreste under gårdagen för att i lugn och ro hinna testa sin häst och utrustningen på plats innan tävlingen drar igång 12/4. Vi önskar honom lycka till!