Bara dagar kvar nu till den årliga eldshowen i Uppsala. Fem ekipage är utvalda att representera föreningen, men dessa fem är långt ifrån de enda i föreningen med ett sånt bra samarbete med hästen att den bokstavligen vågar gå genom eld för sin ryttare. Vi har sammanlagt 14 ekipage just nu som tränar på den svåra konsten att rida tornerspel inramat av eld. På bilden ses de 12 ekipage som deltog i senaste träningen i en formationsridning genom eld.

Kom och se vår populära eldshow på lördag, kl 20.00 i Odinslund, Uppsala.


Only days left now til the annual fire show in Uppsala. Five knights are selected to represent the group, but these five are far from the only ones in the group with such an excellent cooperation with their horse that it literally dare to walk through fire for the rider. We have a total of 14 knights currently trained in the difficult art of jousting surrounded by fire. The photo shows the 12 knights that participated in yesterdays training in a formation riding through fire.


Come and see our popular fire show on Saturday at 20.00 in Odinslund, Uppsala.