I Celeres Nordica har vi länge satt ridkonsten i centrum och vi ställer allt högre krav på ridkunskap hos våra riddare. Vi har flera ryttare i föreningen som rider hoppning, dressyr och working equitation på hög nivå. Nu kan vi även meddela att inte mindre än två av våra riddare har kommit med i landslagssatsningen i Working Equitation. Stort grattis till Lövencrona som rider på sin häst Stöcksjö Piraten i både tornerspel och WE och Gyllene Lejonet som kommit med på den häst hon delar med Tjuren från Östra Aros, lusitanon Algarve.

Lövencrona/Marie Pettersson visar varför hon tillhör Sverigeeliten.
Bild från riksmästerskapet i Working equitation 2014.
Som vi är vana att se detta ekipage.

Gyllene Lejonet/Åsa Cidh på landslagsmönstring tillsammans med hästen Algarve som rids i tornerspel av Tjuren från Östra Aros.
Gyllene Lejonet in action på hästen Helge som också tävlar i WE, men något under mästerskapsklass.
Hästen Algarve från en tävling i skill at arms på Falsterbo i somras. Här riden av Tjuren från Östra Aros.